about-us-1

Exponential HR a fost fondat cu un singur scop: să fie cel mai inovator, creativ și
orientat spre rezultate furnizor de servicii de HR.

Noi înțelegem că diferite tipuri de afaceri necesită expertiză și soluții de resurse umane diferite, tocmai de aceea abordăm pe fiecare dintre clienții noștri cu profesionalism și dezvoltăm strategii personalizate pentru relații pe termen lung. Colaborăm cu organizații care consideră Resursele Umane ca un partener strategic și înțelegem că atât cultura organizațională cât și implicarea angajaților sunt strâns corelate cu obținerea rezultatelor afacerii, creșterea companiei și sprijinirea succesului pe termen lung.

 De ce să lucrezi cu Exponential HR?

Atunci când ești la început de drum sau încă te îngrijorează dezvoltarea afacerii tale, este important să primești tot suportul de care ai nevoie.

Serviciul nostru de consultanță oferă companiilor sfaturi competente prin care să-și eficientizeze Politicile și Strategiile de HR și să implementeze proceduri care dau rezultate.

Ne asigurăm că serviciile oferite de Exponential HR sunt aliniate complet cu viziunea, obiectivele și valorile companiei și că oferă toată flexibilitatea necesară evoluției organizației.

Principii etice si GDPR

Respectarea principiilor etice are importanță deosebită atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri – candidați și clienți.
Solicităm doar informații relevante pe care le folosim exclusiv în scopul menționat inițial, conform necesităților proiectelor, prin urmare informațiile primite de la partenerii companiei (clienți și candidați) vor fi tratate ca fiind confidențiale.

Exponential HR garantează, de asemenea, un tratament echitabil pentru toți partenerii, indiferent de naționalitate, rasă, statut social, vârstă, sex și orientare sexuală.